We do it together!

 

Woningcorporaties

Elke branche stelt haar specifieke eisen aan een plaagdier-managementsysteem. Perfect Pest Control biedt verschillende mogelijkheden die aansluiten op de regels waaraan uw bedrijfstak moet voldoen. Daarbij kiezen we voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en bestrijdingsmethoden met een zo laag mogelijke impact op mens en milieu.

In ons kwaliteitszorgsysteem zijn alle belangrijke basisafspraken over bedrijfsvoering, veiligheid en kwaliteit vastgelegd. Daarnaast worden onze medewerkers continu op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en de veranderende wet- en regelgeving binnen de bedrijfstak van ongediertebestrijding. Om dit te kunnen waarborgen volgen onze medewerkers met regelmaat trainingen en opleidingen.

Plaagdieren en duiven

Er zijn talloze plaagdieren die overlast kunnen veroorzaken bij uw bewoners en beheerders en die schade kunnen toebrengen aan eigendommen en aan uw panden. Denk bijvoorbeeld aan tropische mieren, wespen, kakkerlakken, zilvervisjes, vlooien, muizen en ratten.

Duivenmest tast bouwmateriaal aan, bevat ziekteverwekkende bacteriën en besmeurt daken en gevels.

Perfect Pest Control is gespecialiseerd in het zorgvuldig in kaart brengen en effectief bestrijden van overlast door plaagdieren en duiven. Daarbij hebben wij programma’s voor plaagdierbeheersing en kunnen wij zorgen voor structurele vogelwering.

Online rapportage

Rapportage speelt een belangrijke rol bij het bestrijden en weren van ongedierte. De geavanceerde online rapportages van Perfect Pest Control geven u op elk moment inzicht in de problemen en risico’s en in de efficiëntie van uw ongedierteprogramma. U houdt alles zelf bij, waar u ook bent. Gesignaleerde activiteiten van plaagdieren, genomen of nog te nemen weringsmaatregelen, plattegronden met daarop de locaties waar middelen voor plaagdierbestrijding zijn geplaatst, enzovoorts.

Ontzorgen van de corperatie

Bij de bestrijding van plaagdieren pakt Perfect Pest Control het volledige pakket aan werkzaamheden op. Daarbij hoort ook het informeren en adviseren van bewoners, vanuit onze expertise. Zo nemen wij de woningbouwcorporatie allerlei extra werk en zorgen uit handen. We koppelen relevante informatie terug en houden nauwkeurig bij welke acties wij hebben uitgevoerd.

Serviceprogramma

  • Professioneel bestrijdingsplan
  • Dakinspectie met een drone
  • Vogelwering en wegvangen van duivenpopulaties
  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie
  • Uitvoering volgens vaste protocollen en prijsafspraken
  • Ongediertebestrijding, –wering en preventie conform wettelijke eisen
  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Online rapportage

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Let op: per 1 september zijn wij verhuisd naar bovenstaand adres!

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2023 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top