We do it together!

 

Café en Restaurant

Plaatsen waar dagelijks eten wordt bereid en bewaard, zijn extra gevoelig voor ongedierte. Elke minimale vorm van bevuiling door plaagdieren kan al leiden tot allerlei risico’s voor de gezondheid van uw gasten en personeel. En natuurlijk voor de goede naam van uw zaak.

Bestrijding en preventie

In ons bestrijdingsprogramma is het voorkomen van plaagdieroverlast inbegrepen. Met advies en preventieve stappen richten we ons samen met u op het buitenhouden van ongedierte. Denk hierbij vooral aan kakkerlakken, vliegen, mieren, muizen en ratten. Ook vogelwering maakt hier deel van uit. Duiven en meeuwen kunnen voor nogal wat overlast en schade zorgen. Onze vakkundige aanpak, de permanente kwaliteitscontrole en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden – veilig en milieuvriendelijk – garanderen een effectieve en duurzame bescherming.

In een heldere serviceovereenkomst leggen wij in overleg met u exact het gewenste beschermingsniveau vast, met alle maatregelen die daarbij horen.

Hygiëne, HACCP

Perfect Pest Control werkt volgens de HACCP-richtlijnen en de criteria van controlerende instanties zoals de Voedsel- en Waren Autoriteit en auditoren van binnen- en buitenlandse afnemers (onder andere AIB, BRC en IFS).

Online rapportage

Rapportage speelt een belangrijke rol bij het bestrijden en weren van ongedierte. De geavanceerde online rapportages van Perfect Pest Control geven u op elk moment inzicht in de problemen en risico’s en in de efficiëntie van uw ongedierteprogramma. U houdt alles zelf bij, waar u ook bent. Gesignaleerde activiteiten van plaagdieren, genomen of nog te nemen weringsmaatregelen, plattegronden met daarop de locaties waar middelen voor plaagdierbestrijding zijn geplaatst, enzovoorts.

Advies en training

Om het succes van de aanpak te verhogen, kan het goed zijn om betrokken personeelsleden uitleg te geven over de situatie en de bestrijding. Om die reden verzorgen wij ook trainingen. Dit heeft een duurzame en preventieve uitwerking. Ze blijven alert en signaleren ongeregeldheden in een vroeg stadium. Zo kan direct worden ingegrepen en herhaling van overlast worden voorkomen.

Serviceprogramma

  • Professioneel bestrijdingsplan

  • Bestrijding van zwammen en schimmels

  • Ultrakorte responstijd bij acute problemen

  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie (personeel, management, toeleveranciers)

  • Determinatie van insecten en ongedierte

  • Ongediertebestrijding, -wering en -preventie conform wettelijke eisen

  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Online rapportage

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2024 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top