We do it together!

 

Houtworm

Houtworm- en zwambestrijding is werk voor specialisten. Perfect Pest Control is gespecialiseerd in de bestrijding van verschillende houtaantasters. Wij voeren deze bestrijdingen uit door heel Nederland.

Impregneren en injecteren

Hout dat bewerkt is met een verf- of laklaag kan in sommige gevallen behandeld worden door het hout te injecteren. Houten delen (vaak balken) worden dan voorzien van injectiepluggen waarna het bestrijdingsmiddel onder druk wordt ingespoten. Het bestrijdingsmiddel dringt diep door in het hout waardoor de houtaantasters worden afgedood.

Rotortechniek

Met een speciale rotorlans bereiken wij ook moeilijk bereikbare plaatsen. De rotorkopmethode wordt toegepast bij niet of moeilijk bereikbare delen. Denk hierbij aan vloerbalken in een tussenverdieping, delen achter knieschottten of vloerbalken in een kruipruimte die niet van onderen kunnen worden behandeld omdat de kruipruimte te krap is.

Op meerdere plekken in het hout boren wij gaten van ongeveer 12 millimeter. Door deze gaten voeren wij een speciale lans met een roterende kop. Deze zorgt ervoor dat het bestrijdingsmiddel over de volle breedte van 360 graden wordt verdeeld, waardoor alle houtende delen worden geïmpregneerd.

Warmte behandelijk van uw meubelen

Met onze speciale mobiele hittekamer kunnen wij uw meubelen behandelen tegen de aantasting van houtworm. Deze hittekamer kunnen wij ter plekke bij u opbouwen. Eenmaal opgebouwd plaatsen wij de aangetaste meubelen in de hittekamer. Hierna wordt de hittekamer heel rustig opgewarmd tot 56 graden. Met speciale sensoren wordt dan de warmte en luchtvochtigheid gemeten. Na het behalen van de gewenste temperatuur (gemeten in de kern van het hout) zal deze nog 2 uur door verwarmen waarna het afkoeling proces begint. Ook deze afkoeling gebeurt heel geleidelijk waardoor er geen schade ontstaat aan uw eigendom. De totale tijdsduur van de behandeling is afhankelijk van de dikte van het hout en kan oplopen van 24 tot 48 uur.

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2024 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top