We do it together!

PPC online systeem

.

Een nieuwe generatie plaagdierbeheersing. Veel bedrijven nemen, als het om ongedierte gaat, liever geen risico’s. Eén incident kan een zorgvuldig opgebouwde reputatie ruïneren. Toch merken wij tijdens onze inspectierondes geregeld dat eerdere inspectierapporten niet terug te vinden zijn of dat logboeken niet goed worden bijgehouden. Met het PPC online systeem is dat verleden tijd. 

Met het PPC online systeem weet u altijd wat in uw organisatie de actuele situatie is op het gebied van ongediertepreventie en -bestrijding. Tot in detail, op elk moment van de dag en overal waar u de beschikking heeft over een computer. 

Betere inspecties, betere rapportages

Het werkt als volgt. Wij voorzien de voor uw bedrijf belangrijke controlepunten ter plekke van een barcode en brengen ze in kaart op een digitale plattegrond. Één van onze gediplomeerde inspecteurs krijgt gedetailleerde instructies over de werkzaamheden die hij moet uitvoeren op deze controlepunten. 

Tijdens zijn periodieke inspectierondes scant hij alle controlepunten, beantwoordt hij voor elk controlepunt specifieke vragen en maakt hij zo nodig aanvullende opmerkingen. 

De inspecteur registreert zijn bevindingen en neemt die door met de in uw organisatie verantwoordelijke contactpersoon. De gegevens worden, voorzien van de naam en handtekening van deze contactpersoon, draadloos naar ons verzonden. Daar verwerken wij ze tot een helder rapport, dat meteen per mail naar uw contactpersoon gaat. De gegevens worden ook opgeslagen in zijn persoonlijke online Logboek.

Optimale controle met het PPC online systeem

PPC online systeem is een persoonlijk digitaal logboek waarin systematisch alle voor uw organisatie relevante informatie op het gebied van plaagdierbeheersing wordt opgenomen. Zoals rapportages, gebruikte bestrijdingsmiddelen, gegevens over bestrijdingsacties, plattegronden van uw bedrijf, weringsadviezen en hygiëneproblemen. U ziet bijvoorbeeld precies waar lokdozen staan én hoeveel knaagdieren er worden gevangen of van het lokaas is verdwenen. Met het logboek maakt u moeiteloos analyses per periode en per controlepunt. U raadpleegt snel en gemakkelijk eerdere rapportages. Het logboek is bovendien waar en wanneer u maar wilt toegankelijk met uw persoonlijke inlogcode. Desgewenst kunt u ook afnemers en auditors toegang geven tot uw PPC online systeem, als onderdeel van uw kwaliteitszorg.

Bespaar tijd en moeite met ons PPC online systeem.

Met het PPC online systeem weet u altijd wat in uw organisatie de actuele situatie is op het gebied van ongediertepreventie en -bestrijding.

Stuur ons een e-mail.

Één van onze gediplomeerde inspecteurs voorziet de voor uw bedrijf belangrijke controlepunten ter plekke van een barcode en brengt ze in kaart op een digitale plattegrond.

Bekijk uw rapporten tot in detail, op elk moment van de dag en overal waar u de beschikking heeft over een computer. 

.

Waarom PPC online Systeem?

  • U weet zeker dat alle in uw bedrijf essentiële controlepunten periodiek worden gecontroleerd op plaagdieren. 
  • U bent verzekerd van heldere en eenduidige standaardrapportages van hoge kwaliteit, waarop u altijd kunt teruggrijpen.
  • U kunt snel probleemgebieden in kaart brengen, inclusief de ernst van de problemen.
  • U hebt alle tools in handen om aan de wettelijke eisen te voldoen, ook op het gebied van hygiëne.
  • U hebt op elk moment zicht op gebruikte bestrijdingsmiddelen en bestrijdingsacties.
  • U kunt op elk moment diverse analyses uitvoeren.
  • PPC online is geschikt voor elk bedrijf, van klein tot zeer groot.

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Let op: per 1 september zijn wij verhuisd naar bovenstaand adres!

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2023 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top