We do it together!

 

VVE Beheer

Ongedierte kan voor behoorlijk wat schade zorgen aan uw vastgoed. De houtworm en schimmels zoals de huiszwam en de kelderzwam kunnen houten vloeren aantasten. Ratten en muizen brengen niet alleen ziektes over, maar ze kunnen ook de constructie en fundering van gebouwen beschadigen. De uitwerpselen en nestel materiaal van duiven en meeuwen tasten houten en stenen bouwmaterialen aan en zijn zeer schadelijk voor buitenmuren en daken. 

Bestrijding en preventie

Het is dus belangrijk om ongedierte en plaagdieren te bestrijden en te weren. Wij hanteren diverse succesvolle bestrijdingsmethodes. Zowel tegen allerlei vormen van ongedierte als tegen overlast veroorzakende vogels zoals duiven en meeuwen. Daarbij brengen wij werende middelen of technische oplossingen aan en geven wij advies over preventie. 

Elke situatie is weer anders. Daarom vraagt doeltreffende plaagdierbestrijding om maatwerk. Perfect Pest Control komt graag ter plaatse en brengt advies uit voor een aanpak die past bij iedere individuele situatie. 

Online rapportage

Rapportage speelt een belangrijke rol bij het bestrijden en weren van ongedierte. De geavanceerde online rapportages van Perfect Pest Control geven u op elk moment inzicht in de problemen en risico’s en in de efficiëntie van uw ongedierteprogramma. U houdt alles zelf bij, waar u ook bent. Gesignaleerde activiteiten van plaagdieren, genomen of nog te nemen weringsmaatregelen, plattegronden met daarop de locaties waar middelen voor plaagdierbestrijding zijn geplaatst, enzovoorts.

Serviceprogramma:

  • Professioneel bestrijdingsplan
  • Bestrijding van zwammen en schimmels
  • Vogelwering en wegvangen van duivenpopulaties
  • Dakinspecties met een drone
  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie
  • Uitvoering volgens vaste protocollen en prijsafspraken
  • Ongediertebestrijding, -wering en -preventie conform wettelijke eisen
  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Online rapportage

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2024 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top