We do it together!

Kwaliteitscertificering

Het ervaren en deskundige team van Perfect Pest Control is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en communicatie. Perfect Pest Control krijgt regelmatig audits en heeft de meest recente certificeringen op zak.  Zo is de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd.  

Lid van de Nederlandse Vereniging van Plaagdierbedrijven (NVPB)

Perfect Pest Control is lid van de Nederlandse Vereniging van Plaagdierbedrijven (NVPB). De NVPB behartigt de belangen van 50 bedrijven die, wat betreft uitvoerende werkzaamheden, gezamenlijk zo’n 90% van de Nederlandse markt vertegenwoordigen. De vereniging streeft naar een verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de gehele branche.

Keurmerk KPMB Integrated Pest Management

Met dit Keurmerk Plaagdiermanagement laten wij zien dat Perfect Pest Control zich actief inzet voor de veiligheid van zowel mens als milieu. Ons team voert de werkzaamheden uit volgens de relevante wet- en regelgeving. Ook betekent het dat wij werken volgens de principes van Integrated Pest Management (IPM).  

Dit keurmerk is geïntroduceerd door de Nederlandse Vereniging van Plaagdierbedrijven (NVPB). 

Certificaat IPM knaagdierbeheersing

Nederlandse plaagdierbedrijven moeten voor de beheersing van ratten en muizen een integrale aanpak hanteren. Bij Integrated Pest Management (IPM) worden eerst alle beschikbare preventieve en niet-chemische maatregelen ingezet. Als allerlaatste mogelijkheid zetten wij pas chemische middelen in om te bestrijden. Deze integrale aanpak mag alleen door erkende bedrijven zoals Perfect Pest Control worden uitgevoerd. Wij zijn onafhankelijk getoetst en zijn in het bezit van het certificaat IPM Knaagdierbeheersing.

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Let op: per 1 september zijn wij verhuisd naar bovenstaand adres!

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2023 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top