We do it together!

 

Food en logistiek

Overal waar grote hoeveelheden goederen en levensmiddelen omgaan, is een voortdurende controle op ongedierte van groot belang. Bedrijfsprocessen moeten in elke fase aantoonbaar voldoen aan wettelijke hygiëne- en kwaliteitseisen, zoals de HACCP-richtlijnen bij levensmiddelen en criteria van controlerende instanties als de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit (NVWA) en auditoren van binnen- en buitenlandse afnemers (onder andere AIB, BRC en IFS).

Schade door problemen met ongedierte kan funest uitpakken. Bijvoorbeeld in de logistiek, waar de marges doorgaans klein zijn. Met de diensten die Perfect Pest Control biedt voldoet u gegarandeerd aan alle kwaliteitseisen.

Bestrijding en preventie

In ons bestrijdingsprogramma is het voorkomen van plaagdieroverlast inbegrepen. Met advies en preventieve stappen richten we ons samen met u op het buitenhouden van ongedierte. Onze vakkundige aanpak, de permanente kwaliteitscontrole en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden – veilig en milieuvriendelijk – garanderen een effectieve en duurzame bescherming. In een heldere serviceovereenkomst leggen wij in overleg met u exact het gewenste beschermingsniveau vast, met alle maatregelen die daarbij horen.

Hygiëne, HACCP

Om het risico op besmetting in het productieproces zo laag mogelijk te houden, is ook het effectief weren en bestrijden van ongedierte van groot belang. Het lukt ongewenste insecten en kleine dieren zoals muizen altijd om binnen te komen. Naast bevuilen en besmetten van voedsel en materiaal, veroorzaakt knagen aan draden ook een reëel gevaar. Samen met een deskundige partner voorkomt u de aantasting en bevuiling van voedselvoorraden en productieruimtes door plaagdieren.

Online rapportage

Rapportage speelt een belangrijke rol bij het bestrijden en weren van ongedierte. De geavanceerde online rapportages van Perfect Pest Control geven u op elk moment inzicht in de problemen en risico’s en in de efficiëntie van uw ongedierteprogramma. U houdt alles zelf bij, waar u ook bent. Gesignaleerde activiteiten van plaagdieren, genomen of nog te nemen weringsmaatregelen, plattegronden met daarop de locaties waar middelen voor plaagdierbestrijding zijn geplaatst, enzovoorts.

Advies en training

Om het succes van de aanpak te verhogen, kan het goed zijn om betrokken personeelsleden uitleg te geven over de situatie en de bestrijding. Om die reden verzorgen wij ook trainingen. Dit heeft een duurzame en preventieve uitwerking. Ze blijven alert en signaleren ongeregeldheden in een vroeg stadium. Zo kan direct worden ingegrepen en herhaling van overlast worden voorkomen.

Serviceprogramma

  • Professioneel bestrijdingsplan
  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Ongediertebestrijding, -wering en -preventie conform wettelijke eisen
  • Ultrakorte responstijd bij acute problemen
  • Levering en onderhoud van vliegenlampen
  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie (personeel, management, toeleveranciers)
  • Online controlesysteem dat alarm slaat bij incidenten
  • Online rapportage

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2024 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top