We do it together!

 

Muizen

Ziet u een muis lopen? Dan kunt u er vanuit gaan dat er nog meer muizen zijn. Muizen planten zich namelijk elke 4 tot 8 weken voort. Gemiddeld krijgen ze dan 5 of 6 jongen, die 2 maanden later ook weer geslachtsrijp zijn. Een muizenplaag gaat dus niet zo maar weg. 

Muizen laten vaak ontlasting achter in de vorm van kleine keuteltjes en urinesporen, waarmee ze voedselvoorraden bevuilen en allerlei ziektekiemen verspreiden. Ook zorgen ze voor een penetrante geur. Vaak hoor je ze ’s nachts ineens trippelen tussen wanden of achter het plafond. Omdat de voortanden van een muis continu doorgroeien, knaagt hij onophoudelijk aan allerlei materialen. 

Etenswaren trekken muizen aan, ook als u alles netjes heeft opgeruimd in de vuilnisbak. Ze eten alles, maar vooral graanproducten, noten en peulvruchten. Muizen kunnen door de kleinste gaten en kieren kruipen. Dus ze vinden overal in huizen en gebouwen de ruimte om ongestoord rond te lopen, te nestelen en zich voort te planten. 

Schade door muizen

Muizen brengen knaagschade toe aan hout en bekabeling. De schade aan kabels en draden kan kortsluiting veroorzaken en dat kan brandgevaar opleveren. Ook verspreiden muizen ziektekiemen via hun uitwerpselen. 

  • Knaagschade 
  • Bevuiling (uitwerpselen)
  • Brandgevaar
  • Stank, onrust 
  • Ziektes 
  • Bestrijding 
Oorzaak en bestrijding

Perfect Pest Control biedt diverse methodes om knaagdieren zoals muizen en ratten te detecteren, verjagen, bestrijden en te weren. We maken gebruik van de nieuwste technieken. Om de oorzaak te vinden van een plaag, zetten wij de ROM eSTEAM Rookgenerator in om lekkages en openingen te detecteren waardoor de knaagdieren uw pand binnendringen. Wij komen de situatie bij u inventariseren en brengen direct advies uit. Vervolgens kan de bestrijding beginnen. 

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2024 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top