We do it together!

Over ons

Met ruim 30 jaar ervaring regelt Perfect Pest Control uw plaagdierpreventie en ongediertebestrijding volgens de IPM-norm en werkwijze. Wij bieden een breed scala aan diensten en trainingen voor uw bedrijf. Zowel de zakelijke als particuliere klant kan bij ons terecht.  

Specialisten in ongediertebestrijding 
Ons ervaren en deskundige team is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en communicatie. Met moderne apparatuur en gereedschap leveren wij kwaliteit.  

Snelle service in heel Nederland 
Onze bedrijfswagens zijn uitgerust met een GPS Track and Trace-systeem. Zo plannen wij de meest efficiënte routes in en kunnen snel reageren op spoedgevallen. 

Milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord 
Bij ons staat maatschappelijk verantwoord ondernemen centraal. We streven naar een beter milieu en een evenwicht tussen mens, milieu en bedrijfsresultaat. Onze aanpak omvat onder andere de meest milieuvriendelijke bestrijdingsmethoden, duurzame ongediertebestrijding en brandstofbesparing door efficiënte routeplanning. We bieden ook digitale oplossingen, zoals PPC-Online rapportagesystemen, digitale offertes en facturen.  

Bedrijfsauto's op locatie om ongedierte te bestrijden

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2024 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top