We do it together!

Retail

.

Plaagdieren vinden gemakkelijk hun weg naar winkels en magazijnen. Denk hierbij aan kakkerlakken, muizen, ratten en vogels zoals duiven en meeuwen. Voedsel, water, warmte en schuilmogelijkheden vormen de belangrijkste levensbehoeften en die elementen zijn in de retailbranche vaak voldoende aanwezig. Meestal kunnen ze na sluitingstijd ongestoord hun gang gaan. Vooral muizen hebben het voorzien op voorraden en materialen waaraan zij kunnen knagen.

De juiste maatregelen op het gebied van wering, hygiëne en opslag in combinatie met een zorgvuldig bestrijdingsplan gaan u helpen om de overlast van plaagdieren tot een minimum te beperken.

Bestrijding en preventie

Het lukt ongewenste insecten en kleine dieren zoals muizen altijd om binnen te komen. Het knagen aan materialen en kabels levert natuurlijk schade en kans op uitval van systemen op. Het verhoogt ook het risico op kortsluiting en brand. Samen met een deskundige partner voorkomt u aantasting en bevuiling van voorraden en hygiënegevoelige ruimtes door plaagdieren. In ons bestrijdingsprogramma is het voorkomen van plaagdieroverlast inbegrepen. We richten ons samen met u op het buitenhouden van ongedierte. Dit doen we met advies en preventieve stappen.

Onze vakkundige aanpak, de permanente kwaliteitscontrole en het gebruik van de modernste bestrijdingsmethoden – veilig en milieuvriendelijk – garanderen een effectieve en duurzame bescherming.

Hygiëne, HACCP

Perfect Pest Control werkt volgens de HACCP-richtlijnen en de criteria van controlerende instanties zoals de Voedsel- en Waren Autoriteit en auditoren van binnen- en buitenlandse afnemers (onder andere AIB, BRC en IFS).

Online rapportage

Door het gebruik van online rapportages kunt u ons plaagdier-managementsysteem centraal beheren. Alle rapportages en documenten worden digitaal opgeslagen en zijn voor u op ieder moment digitaal te bereiken. Op deze manier kunt u aan klanten en controlerende instanties laten zien wat er in uw winkel/bedrijf ondernomen wordt op het gebied van ongediertepreventie en welke eventuele bestrijdingsacties er zijn uitgevoerd.

Advies en training

Om het succes van de aanpak te verhogen, kan het goed zijn om betrokken personeelsleden uitleg te geven over de situatie en de bestrijding. Om die reden verzorgen wij ook trainingen. Dit heeft een duurzame en preventieve uitwerking. Ze blijven alert en signaleren ongeregeldheden in een vroeg stadium. Zo kan direct worden ingegrepen en herhaling van overlast worden voorkomen.

Serviceprogramma

  • Professioneel bestrijdingsplan
  • Levering en onderhoud van vliegenlampen
  • Ultrakorte responstijd bij acute problemen
  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie (personeel, management, toeleveranciers)
  • Determinatie van insecten en ongedierte
  • Ongediertebestrijding, -wering en -preventie conform wettelijke eisen
  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Online rapportage en bewaking

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Let op: per 1 september zijn wij verhuisd naar bovenstaand adres!

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2023 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top