We do it together!

 

Vogelwering

Vogels zoals duiven en meeuwen verblijven en nestelen graag op daken en randen, tegen gevels en onder dakpannen. In grotere aantallen zorgen ze daarbij voor overlast en allerlei vormen van schade. Stadsduiven hebben geen natuurlijke vijanden. Hierdoor kan de duivenpopulatie regelmatig uitgroeien tot een plaag.

Schade door vogels

Een veelvoorkomend probleem is luidruchtige aanwezigheid en aantasting van gebouwen door uitwerpselen. Duivenmest bevat chemische verbindingen die huizen en gebouwen en monumenten kunnen beschadigen. Duivenmest dringt diep door in het bouwmateriaal, dat daardoor vaak onherstelbaar wordt aangetast. Ook is duivenmest berucht vanwege de ziekteverwekkende bacteriën die onder meer ornitose, listeriose, salmonella en huidschimmelinfecties kunnen veroorzaken.

  • Aantasting van bouwmaterialen
  • Lawaai en kans op uitglijden
  • Overbrenging van ziektes
  • Agressief gedrag naar mensen
  • Ontsiering van gevels en dakranden
  • Hemelwater afvoer verstoppingen

Een vogelafweermiddel is een oplossing die u kunt gebruiken om de vogels van uw dak te houden, uit uw zwembad houdt en weg van andere gebieden die bescherming nodig hebben. Onze vogelwerende middelen zijn er in vele vormen, waaronder netten, draad en pennen, maar ook gel en impuls.

Dakinspecties met drone

Oude vogelnesten van ondermeer meeuwen kunnen grote schade aan uw dak aanrichten! Denk hierbij aan verstoppingen rondom hemelwaterafvoeren. Met onze dak inspecties waar we gebruik maken van een drone, kunnen wij in kaart brengen waar zich problemen voordoen. Hierna volgt een uitgebreid rapport met foto’s en of films waarna er actie ondernomen kan worden. Deze werkzaamheden kunnen alleen plaatsvinden voor het broedseizoen.

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2024 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top