We do it together!

 

Kinderdagverblijven

.

Het laatste dat u wilt, is last krijgen van ongedierte op uw kinderdagverblijf. Juist waar kinderen voor meerdere dagdelen worden opgevangen, wilt u te allen tijde voorkomen dat de hygiëne te wensen overlaat. Verspreiders van schadelijke bacteriën en ziektes houdt u dus liever buiten de deur. Doordat er door kleine kinderen veel geknoeid wordt, komen muizen en insecten zoals mieren, wespen en kakkerlakken veel voor. Er is altijd wel iets te eten.

In uw gebouw bevinden zich altijd plekken waar beestjes zich uitstekend kunnen schuilhouden. Binnenkomen is vaak ook geen probleem. Muizen en ratten zijn in staat om zich toegang te verschaffen via de kleinste openingen. Bovendien laten ze hun uitwerpselen overal achter. Dus ook op voedsel, verpakkingen, servies, etc. Dit zijn de beruchte verspreiders van bijvoorbeeld de ziekte van Weil en salmonellabacteriën.

Veilige bestrijding

Het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen is een gevaarlijk risico op een kinderdagverblijf. Het gebruik van giftige stoffen dient daarom vermeden te worden. De bestrijdings- en weringsmethoden die wij toepassen, leveren geen gevaar op voor mensen en huisdieren. Zo wordt lokaas bijvoorbeeld aangeboden in speciale, afsluitbare kunststof lokaasdepots. U hoeft zich geen zorgen te maken om de veiligheid van de kinderen, uw medewerkers of uzelf.

Meeuwen en duiven

Perfect Pest Control is gespecialiseerd in het weren en zo nodig wegvangen van overlastgevende vogels, zoals meeuwen en duiven. Meeuwen zijn tijdens het broedseizoen vaak erg agressief en vallen dan mensen en huisdieren aan. Ze deinzen er niet voor terug om etenswaren uit iemands handen te grissen. Daarbij kunnen ze iemand onbedoeld verwonden en vooral kinderen veel schrik aanjagen. Ook veroorzaken ze geluidshinder en hun uitwerpselen en achtergebleven nestmateriaal brengen schade toe aan panden.

Duiven zorgen met name voor overlast door hun enorme mestproductie. Hun uitwerpselen kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken bij mensen, omdat duivenmest allerlei ziektekiemen bevat. Duivenmest kan bovendien gevaarlijke situaties op stoepen en trappen opleveren.

Online rapportage

Rapportage speelt een belangrijke rol bij het bestrijden en weren van ongedierte. Ook komen rapporten u goed van pas als u verantwoording moet afleggen aan derden, zoals commissies, instanties of de media. Ons online rapportagesysteem is eenvoudig in gebruik. U houdt alles bij, waar u ook bent. Gesignaleerde activiteiten van plaagdieren, genomen of nog te nemen weringsmaatregelen, plattegronden met daarop de locaties waar middelen voor plaagdierbestrijding zijn geplaatst, enzovoorts.

Advies en training

Om het succes van de aanpak te verhogen, kan het goed zijn om betrokken personeelsleden uitleg te geven over de situatie en de bestrijding. Om die reden verzorgen wij ook trainingen. Dit heeft een duurzame en preventieve uitwerking. Ze blijven alert en signaleren ongeregeldheden in een vroeg stadium. Zo kan direct worden ingegrepen en herhaling van overlast worden voorkomen.

Serviceprogramma

  • Professioneel bestrijdingsplan
  • Bestrijding van zwammen en schimmels
  • Ultrakorte responstijd bij acute problemen
  • Ongediertebestrijding, -wering en -preventie conform wettelijke eisen
  • Determinatie van insecten en ongedierte
  • Advies en training op het gebied van ongediertepreventie (personeel, management, toeleveranciers)
  • Periodieke inspecties op sporen van ongedierte
  • Online rapportage en bewaking

Perfect Pest Control

  Cruquiuszoom 76,                            2142 EW Cruquius

 info@perfectpestcontrol.nl

  +31(0)23 2340014

Maandag:      09:00 – 17:00

Dinsdag:        09:00 – 17:00

Woensdag:   09:00 – 17:00

Donderdag:  09:00 – 17:00

Vrijdag:           09:00 – 17:00

Via de mail zijn wij 24/7 bereikbaar en reageren wij z.s.m.

2024 Copyright © Perfect Pest Control. All rights reserved.

to top